Vacature administratief medewerk(st)er en chauffeur

Vanwege uitbreiding van werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar collega’s voor de functie van:

Administratief medewerk(st)er (sollicitatietermijn gesloten per 04 juli 2017):

img-news-auditDe werkzaamheden in deze full-time baan betreffen hoofdzakelijk het verwerken van orders, het beantwoorden van de telefoon en het corresponderen met opdrachtgevers en collega’s. Na een inwerkperiode ga je aan de slag binnen het team van de binnendienst. Zowel voor Van Munster als zusterbedrijf Reisswolf vinden de werkzaamheden gecombineerd plaats.
De werkzaamheden zijn heel gevarieerd en kunnen in overleg, uitgebreid worden met andere taken. De geschikte kandidaat heeft een goede beheersing van MS Office en de Nederlandse taal in woord en geschrift. De functie is een full time job van 38 uur per week, bij voorkeur door 1 persoon in te vullen.

 

Chauffeur huis-aan-huis inzameling:

IMG_8616Als chauffeur huis-aan-huis inzameling ga je met een perskraakwagen in gemeentewijken het oud papier/karton inzamelen. Daarbij word je geassisteerd door (vrijwillige) beladers. Naast een gedegen routekennis (op termijn) is punctualiteit een van jouw eigenschappen. De inzettijden zijn gevarieerd als gevolg van dag-, avond- en zaterdagroutes, en zullen per saldo gemiddeld 20 uur per week bedragen. Ruim voor het begin van de nieuwe maand weet je exact welke inzeturen van je verwacht worden, bij voorkeur zijn jouw beschikbare inzeturen maandelijks structureel en gelijkblijvend.

 

Wil je meer informatie over deze vacatures, mail dan naar info@vanmunster.com of bel met 0412-451695.

Ben je geïnteresseerd in een van bovengenoemde functies en wil je reageren met een sollicitatie, beschrijf in de sollicitatie jouw motivatie en sluit een CV bij. Zend jouw sollicitatie aan info@vanmunster.com of stuur per post naar Van Munster Recyclers BV, Zoggelsestraat 7, 5384 LL te Heesch.