Geslaagde 10e editie Nationale Snipperdag

22180036_1549013791846029_189994376874475040_oOp vier plekken in Nederland konden bedrijven en particulieren woensdag 4 oktober hun vertrouwelijke documenten inleveren tijdens de Nationale Snipperdag. Door de hoge opkomst is veel ton vertrouwelijk papier ingezameld en heeft initiatiefnemer Reisswolf een mooi bedrag kunnen schenken aan het goede doel, Stichting Nationale Boomfeestdag.

Elk jaar stijgt het aantal deelnemers van de Nationale Snipperdag. Zowel bedrijven als particulieren maken hier graag gebruik van en kwamen ook massaal langs op onze 4 inzamellocaties. Sommigen met aanhangwagens vol, anderen met een bescheiden tasje. Iedereen was welkom.

Na een succesvolle 10e editie van de Nationale Snipperdag kan Reisswolf bekendmaken dat zij een prachtige donatie kan geven aan het goede doel van dit jaar ‘Stichting Nationale Boomfeestdag’. Door de inzet van particulieren en bedrijven en de daaruit voortkomende ingebrachte kilo’s, is een bedrag van € 3250,- gerealiseerd. De cheque is op woensdagmiddag door Freerk Potze, directeur van Reisswolf Nederland, overhandigd aan Peter Derksen, directeur van Stichting Nationale Boomfeestdag. De ingeleverde documenten worden veilig vernietigd en vervolgens gerecycled tot nieuwe papier producten. Door het recyclen van het materiaal, worden gemiddeld per ton 3,3 bomen bespaard.