Huisvestingsplannen

Van Munster Recyclers en Reisswolf Heesch maken een sterke groei door. Om deze groei en ambities in de steeds complexere markt te kunnen realiseren, breidden we onlangs ons directieteam uit. Daarnaast zijn we al geruime tijd bezig met het onderzoeken van onze huisvestingsmogelijkheden.

Aankoop Keltenweg 40 in Oss
Met het oog op bedrijfsuitbreiding en -verplaatsing hebben we onlangs een perceel van circa 27.000 m² inclusief bestaande bedrijfsgebouwen aangekocht op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Het complex, gelegen aan de Keltenweg 40, is gebouwd in 2004. De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ruim 12.000 m², verdeeld over drie bouwlagen. Het complex bevat onder meer kantoorruimte, productie- en opslagruimte en de mogelijkheid om bij te bouwen op een deel van het perceel.

Uitbreiding bedrijfsactiviteiten
Directeur Harold van Munster licht toe: “De aankoop van de Keltenweg 40 in Oss biedt ons de kans om onze verwerkingscapaciteit uit te breiden. Dat is hard nodig, want de ingezette groei kan met enkel de locaties in Heesch en Venray niet opgevangen worden. We gaan de komende maanden onderzoeken hoe we de beschikbaar gekomen extra capaciteit zo slim mogelijk in kunnen zetten. Mogelijk verplaatsen we bepaalde activiteiten vanuit Heesch naar Oss om zo in Heesch de verwerkingscapaciteit te kunnen vergroten.”

Vooralsnog zal de aangekochte locatie in Oss ingezet worden naast de reeds bestaande locaties van Van Munster Recyclers in Heesch en Venray. Over de exacte invulling en termijn van de eventuele verhuizing van bedrijfsonderdelen is op dit moment nog niets bekend. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.