Vacature Planner en Terreinmedewerker

Wij zoeken nieuwe collega’s voor diverse functies binnen ons bedrijf. Lijkt het jou iets om aan de slag te gaan bij een dynamisch en groeiend bedrijf, waar volop groeimogelijkheden zijn? Bekijk dan de vacatures hieronder en reageer snel.

let’s make a deal

ENTHOUSIASTE PLANNER

Voor deze uitdagende fulltime functie gaat de voorkeur uit naar gedreven kandidaten met zo mogelijk enkele jaren ervaring als planner binnen transport, logistiek, recycling of afvalverwerking. Uiteraard is affiniteit/kennis van de branche mooi meegenomen maar minimaal zo belangrijk is je digitale kennis en ervaring met geautomatiseerde planprogramma’s en ERP-pakketten. Bovendien is het belangrijk dat je collegiaal bent en qua cultuur past bij een informeel maar goed georganiseerd Brabants familiebedrijf. meer info / reageren www.maasland-personeel.nl Als planner ben je, samen met een ervaren collega en na een ruime inwerkperiode, op de locatie in Oss verantwoordelijk voor de planning van de transport- en productiewerkzaamheden van Van Munster Recyclers en Reisswolf. Een afwisselende spilfunctie waarin je eerst alle uitvoerende en administratieve werkzaamheden leert over de verschillende transport- en productiestromen van de diverse reststoffen. Je hebt dagelijks contact met collega’s, chauffeurs en opdrachtgevers en je assisteert de teamleider planning inbound, tevens jouw steun en toeverlaat. Bekijk hier de advertentie en solliciteer direct!

TERREINMEDEWERKER

Een zelfstandige functie waarin je dus veel buiten actief bent. Je bent gezond, weet van aanpakken en bent organisatorisch sterk. Je hebt van nature overwicht en overzicht en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat. In deze fulltime functie ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor het innemen/accepteren van ijzer, metalen en andere reststoffen. Na ontvangst moeten deze reststoffen worden gesorteerd op kwaliteit en klaargemaakt worden voor transport. Daarnaast houd je het bedrijfsterrein op orde en begeleid je bezoekers naar de plek waar ze hun materiaal kunnen lossen. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, bewerken en opruimen van houten pallets, EPS (piepschuim), kunststoffen en andere ongesorteerde materialen. Bekijk hier de advertentie en solliciteer direct!