ARCHIEF-
OPSLAG

ARCHIEFOPSLAG

Streng beveiligde opslagruimtes en een veilig online archiefsysteem met 24/7 toegang: met Reisswolf is ieder bedrijfsarchief in veilige handen.

VEILIGE ARCHIEF-
OPSLAG BIJ REISSWOLF

Wat vertrouwelijk is en moet blijven, breng je onder bij Reisswolf Oss. Bespaar dure kantoorruimte en sla je archief extern op.

Veilige opslag
Bewaar vertrouwelijke documenten in een beveiligde opslagruimte van Reisswolf. Onze archiefopslag is beschermd tegen inbraak, brandgevaar en wateroverlast.

Van één meter tot complete box
Wij bieden opslagruimte vanaf één meter tot complete boxen. Liever digitaal? Van 1 MB tot 1 TB kun je bij ons terecht. Je kunt het digitale en fysieke archief zelf beheren of dit uitbesteden aan Reisswolf. Uiteraard krijgen enkel geautoriseerde personen toegang tot jouw archief.

Graag kijken we samen met jou naar de best passende vorm van archiefopslag.
Vraag vrijblijvend advies aan

ARCHIEFOPSLAG 24/7 BESCHIKBAAR

Online archiefbeheer
Fysieke dossiers worden geregistreerd in het archiefsysteem. Archiefstukken zijn daardoor eenvoudig bij ons op te vragen. Wij kunnen binnen 24 uur een gewenst archiefstuk fysiek of digitaal bij je aanleveren. Het is ook mogelijk om vernietigingsdata aan de dossiers te koppelen, zodat documenten niet langer dan noodzakelijk bewaard worden.

Scanning on demand
Bij scanning on demand digitaliseren we de archiefstukken die je nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten voor het digitaliseren van het complete archief. Na het scannen zijn de gevraagde documenten 24/7 toegankelijk in het online archiefbeheersysteem.