VERNIETIGING

Reisswolf biedt zekerheid en een optimale bescherming van privacy. Gevoelige bedrijfsinformatie, vertrouwelijke documenten en producten worden vakkundig, discreet en onherstelbaar vernietigd.

100% GESLOTEN SYSTEEM

Hét kenmerk van Reisswolf is het 100% gesloten systeem: alles wat in onze containers wordt ingezameld, komt niet meer met de buitenlucht in aanraking voordat het vernietigd is.

Uniek proces
Onze aluminium containers worden volledig afgesloten vervoerd in een speciale wagen voorzien van track & trace. Via een veiligheidssluis rijden de containers de vernietigingsruimte in. Daar wordt de inhoud binnen 24 uur vernietigd. Het vernietigde papier wordt voor 100% gerecycled en van alle overige vernietigde materialen krijgt minimaal 95% een nieuw leven.

Internationale standaard
Reisswolf vernietigt volgens de eisen van Europese wetgeving (AVG) en DIN 66399. Onze locaties worden 24/7 zichtbaar en onzichtbaar beveiligd en onze mensen zijn gescreend. Na vernietiging ontvang je van ons een garantiecertificaat.

Kies voor 100% veilige vernietiging en bestel je Reisswolf security container direct online.
BESTEL AFVALCONTAINER

VERNIETIGEN ARCHIEF, DATA OF PRODUCT

Archief
Elke organisatie heeft te maken met vertrouwelijke gegevens. Reisswolf vernietigt verouderde archieven eenmalig of op vaste basis volgens DIN 66399, de strengste normering in de branche.

Data
Afgeschreven computers, tablets of smartphones bevatten vaak vertrouwelijke informatie. Alleen het vernietigen van de hardware is een 100% veilige oplossing. Reisswolf demonteert en vernietigt conform WEEELABEX-normen.

Producten
Sommige producten mogen niet meer de markt op. Reisswolf is gespecialiseerd in het volledig vernietigen van oude, beschadigde of onverkoopbare producten. Zo voorkom je imagoschade aan bedrijf of merk. Graag kijken wij samen met jou naar welke oplossingen passen binnen jouw bedrijf. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.