6-11-2020

Magazine Inzicht

Jaarlijks maken wij met veel plezier een uitgave van ons magazine Inzicht. Een goede reden om eens uit te leggen waarom wij ervoor kiezen om een dergelijk magazine te maken en welke onderwerpen we dit jaar in ons magazine hebben opgenomen.

Afval zit vol kansen

Wij zijn ons heel bewust dat in de meeste bedrijven afval zeker niet tot hun prioriteiten lijstje behoort. Het bedrijfsproces gaat heel ergens anders over en de overblijfselen na de verwerking hiervan, liggen veelal in de weg. Van Munster helpt met het verwerken van deze overblijfselen. Die overblijfselen is voor jullie afval, maar voor ons juist grondstoffen. Wij zien het als onze taak om op een zo makkelijk mogelijke manier afval te verwerken en tegelijkertijd kosten voor afvalverwerking te reduceren. Dit kan namelijk door goede afvalscheiding, alleen dan kan afval op een goede manier worden gebruikt als nieuwe grondstof. Want… Afval zit vol kansen!

Slagvaardig in jouw voordeel

Natuurlijk zijn we trots op wat wij doen, binnen onze muren, maar ook binnen de muren van onze klanten. Doordat wij met hele verschillende bedrijven werken, uit hele diverse branches, vinden we het leuk om af en toe uit te lichten welke voordelen wij anderen bieden en op welke manier.

Samen werkt beter

Wij zijn ons zeer bewust, dat samenwerken onze kans van slagen is. Samen met de bedrijven waar wij onze diensten voor verrichten, maar ook samen met onze collega’s, medewerkers en fabrikanten die van onze grondstoffen nieuwe producten maken. En die samenwerkingen gaan bij ons ver.

 Magazine Inzicht 2021

Ook dit jaar hebben we weer leuke onderwerpen in Inzicht mogen uitlichten. Wij zetten er enkele voor je op een rijtje:

  • Medewerkers aan het woord. Wij stellen je in deze editie voor aan Lotte, onze HR medewerker. Niet alleen vertelt ze over wat ze doet, maar ook waar zij voor staat.

  • Een oplossing in afvalverwerking is voor het ene bedrijf heel anders dan bij een ander. Dit keer legt Conpax je uit wat een samenwerking met Van Munster Recyclers betekent voor hun.

  • Feitjes en weetjes. Wat zamelt Van Munster zoal in en wat wordt hiermee gedaan?

  • Visie op strategie en economische ontwikkelingen. Harold van Munster vertelt je graag hoe Van Munster inspeelt op de ontwikkelingen in deze tijd en de markt.

  • … en meer.

Vraag het magazine Inzicht aan

Heb jij ons magazine al ontvangen en gelezen? Wij zijn benieuwd naar wat jij ervan vindt. Laat het ons horen op social media. Ben je nieuwsgierig geworden en ontvang je ook graag ons magazine Inzicht? Schrijf je in en we sturen je een digitale versie van het exemplaar toe.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.