6-11-2023

MAGAZINE INZICHT

Ons jaarlijks magazine Inzicht is weer uit. Een goede reden om eens uit te leggen waarom wij ervoor kiezen om een dergelijk magazine te maken en welke onderwerpen we dit jaar in ons magazine hebben opgenomen.

Afval zit vol kansen

Wij zijn er van overtuigd dat afval niet gezien moet worden als een probleem, maar als een kans. Bij Van Munster willen wij graag bijdragen aan een duurzamere wereld door op een innovatieve manier met afval om te gaan. Wij geloven dat afval waardevolle grondstoffen bevat die hergebruikt kunnen worden om nieuwe producten van te maken.

Door goed afvalbeheer, zoals gescheiden inzameling en recycling, kunnen wij samen met onze klanten de hoeveelheid afval verminderen en zo kosten besparen. Bovendien dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Onze expertise ligt in het efficiënt en duurzaam verwerken van afvalstromen. Wij zorgen ervoor dat al het afval op de juiste manier wordt gescheiden, gerecycled of verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Op deze manier verkleinen we de impact op het milieu en bieden we tegelijkertijd mogelijkheden voor de circulaire economie.

Slagvaardig in jouw voordeel

We zijn er trots op dat we bijdragen aan het succes van onze klanten en dat we hen ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Het geeft ons voldoening om te zien hoe onze diensten en oplossingen het dagelijkse werk gemakkelijker maken en efficiënter laten verlopen.

Een van de voordelen die wij bieden is dat we maatwerkoplossingen leveren die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat standaardoplossingen soms niet voldoende zijn. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en om op maat gemaakte oplossingen te creëren die perfect aansluiten op hun behoeften. Dit stelt hen in staat om efficiënter te werken en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit is dan ook een overwerp wat we leuk vinden om toe te lichten door middel van klantverhalen in ons magazine.

 Magazine Inzicht 2023

Ook dit jaar hebben we weer leuke onderwerpen in Inzicht mogen uitlichten. Wij zetten er enkele voor je op een rijtje:

  • Medewerkers aan het woord. Wij stellen je in deze editie voor aan plannert Geert van Rossum en Dayan Hagemeijer.

  • Een oplossing in afvalverwerking is voor het ene bedrijf heel anders dan bij een ander. Dit keer legt Flex je uit wat een samenwerking met Van Munster Recyclers betekent voor hun.

  • Feitjes en weetjes. Wat zamelt Van Munster zoal in en wat wordt hiermee gedaan?

  • … en meer.

Vraag het magazine Inzicht aan

Heb jij ons magazine al ontvangen en gelezen? Wij zijn benieuwd naar wat jij ervan vindt. Laat het ons horen op social media. Ben je nieuwsgierig geworden en ontvang je ook graag ons magazine Inzicht? Schrijf je in en we sturen je een digitale versie van het exemplaar toe.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.