PAPIER

In Nederland wordt zo’n 88% van het gebruikte papier en karton gerecycled. Afval wordt zo de belangrijkste grondstof voor nieuw papier en karton.

MAATWERK IN PAPIERAFVAL

Iedere papierstroom een passende oplossing
Er zijn verschillende papierstromen: huishoudelijk papier, karton en vertrouwelijke documenten. Voor elke afvalstroom biedt Van Munster maatwerk in inzameling en verwerking.

Huishoudelijk papier wordt huis aan huis ingezameld, gesorteerd en gedistribueerd voor hergebruik. Wij stemmen de inzameling van zakelijke papierstromen af per branche. Zo creëren we voor de grafische sector inzamelbakken met gleuf voor snijafval en juist voor de logistieke sector verwerken we grote volumes door geautomatiseerde transportinstallaties met shredders en containerpersen. Archiefopslag en archiefvernietiging verzorgen we vanuit Reisswolf.

Welke papierstromen er binnen jouw organisatie ook zijn, wij zorgen voor efficiënte verwerking. Bestel direct online een container of vraag advies op maat aan.

BESTEL AFVALCONTAINER

SCHEIDEN AAN DE BRON

Nieuwe grondstof
Papier is, mits goed gescheiden, vrijwel volledig inzetbaar als nieuwe grondstof. Door kantoorpapier, kranten en verpakkingsmateriaal te scheiden van ander bedrijfsafval, draag je bij aan het milieu én bespaar je kosten.

Slimme afvaloplossingen
Snel en efficiënt inzamelen, afvoeren en verwerken van papierafval zonder dat bedrijfsprocessen stil komen te staan? Geen probleem! Weet je precies wat je nodig hebt? Bestel direct online de container naar keuze. Wil je graag advies over de juiste oplossing voor jouw vraag? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs.