FOLIES AFVOEREN IN COMBINATIE MET KARTON

In het bedrijfsleven komt veel folieafval vrij, bijvoorbeeld in de industrie, groothandel, logistiek en meubel- en voedingsmiddelenbranche. In deze sectoren wordt als verpakkingsmateriaal vaak plasticfolie gebruikt, omdat je er producten zeer goed en stevig mee kunt verpakken en afdekken. Daarna kun je de producten zonder schade transporteren.

Na gebruik belandt plasticfolie vaak in de vuilnisbak. Uiteindelijk komt het dan terecht op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven. Dit is zonde, aangezien deze folie vaak nog goed te recyclen is. Bij Van Munster helpen wij je hier graag mee op weg. Hieronder lees je bijvoorbeeld de voordelen van het afvoeren van de folies in knapzakken in combinatie met karton.

Duidelijk opgeruimd

Folies afvoeren met knapzakken heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een opgeruimde en georganiseerde werkruimte. Medewerkers hoeven niet meer te zoeken naar de juiste plek om folies weg te gooien, omdat op de knapzakhouder duidelijk staat aangegeven waar de folies moeten worden verzameld.

Ruimte- en kostenbesparend

Daarnaast zorgt het gebruik van knapzakken ervoor dat de folies compact worden verzameld. Doordat ze kunnen worden samengedrukt in de flexibele zak, nemen ze minder ruimte in beslag. Dit bespaart kosten voor afvalverwerking, omdat er minder vaak afval opgehaald hoeft te worden.

Gecombineerd ophalen: plasticfolies en karton

Tot slot is het afvoeren van folies met knapzakhouders ook milieuvriendelijker. De knapzakken kunnen bijvoorbeeld in combinatie met karton worden opgehaald. Hierdoor hoeft er geen extra transport te worden ingepland en dat zorgt voor minder CO2-uitstoot.

Praktische oplossing

Het afvoeren van folies met knapzakhouders is een handige en efficiënte manier om folies te verzamelen en af te voeren. Het zorgt voor een opgeruimde werkruimte, bespaart kosten en is milieuvriendelijk. Het is een praktische oplossing voor bedrijven die regelmatig te maken hebben met het gebruik van folies.

Meer informatie

Voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze foliezakken en de inzameling hiervan kun je contact opnemen met een van onze accountmanagers die je hier alles over kunnen vertellen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.