14-09-2020

Jouw archief opgeslagen bij Reisswolf, hoe werkt dat?

Niet genoeg ruimte voor archief van 7 jaar? Iets archiveren en lastig kunnen terugvinden? Archief staat in de weg? Deze argumenten zijn slechts enkele die wij te horen krijgen bij Reisswolf in Oss. Maar wat veel mensen niet weten is dat wij hiervoor simpele oplossingen bieden!

Ruimte te kort

Archief van enkele jaren bewaarde documenten kan een behoorlijke ruimte innemen. Veel bedrijven gebruiken deze ruimte liever voor de commerciële bedrijvigheid of voor werkplekken. Laat het archief opslaan in de veilige depots van Reisswolf Oss. Een afgesloten deel van ons magazijn is speciaal ingericht voor het opslaan van archieven. Archief dat bij ons is opgeslagen zit veilig en vertrouwd achter slot en grendel. En… jij hebt ruimte op kantoor over voor andere belangrijke artikelen of werkplekken. De opslag verloopt volgens jouw wensen, dit kan per archiefdoos, per meter of zelfs per pallet.

Scanning on demand

Archief dat bij Reisswolf Oss is opgeslagen wordt digitaal vastgelegd. Hierdoor kunnen we je snel helpen wanneer een bepaald document nodig is. We weten dan direct de locatie van het betreffende document. Naar wens kunnen wij het benodigde document binnen 24 uur niet alleen opzoeken, maar ook scannen en via een veilige persoonlijke portal digitaal bij je aanleveren.

Automatisch vernietigen na bewaarperiode

Vaak ligt archief opgeslagen omdat je verplicht bent bepaalde documenten enkele jaren te bewaren. Laat ons weten wanneer jouw archief, welke wij voor je opslaan, vernietigd mag worden. Wanneer dat moment is aangekomen, nemen wij contact met je op om de vernietiging vervolgens af te ronden.  

Veiligheid voorop

Al het opgeslagen archief is enkel toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers van Reisswolf. Deze medewerkers zijn gescreend en voldoen aan de hoge betrouwbaarheidseisen die wij stellen. Jij kan zelf bepalen wie toegang krijgt tot het archief van jouw bedrijf. De ruimte in ons magazijn, waar de archiefopslag zich bevindt, is beschermd tegen brandgevaar en wateroverlast.

Meer weten?

Zou je willen weten hoe wij jouw archief als beste kunnen beheren? Heb je vragen over de kosten van de verschillende mogelijkheden? Of kom je graag in contact met onze adviseur die met je mee kan denken in oplossingen rondom archiefbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.