27-09-2021

Reisswolf Nationale Snipperdag

Privégegevens van anderen, zoals adresgegevens, e-mailadressen en telefoonnummers, kun je niet zomaar weggooien bij het oud papier. Volgens de wet- en regelgeving rondom vertrouwelijke gegevens dien je documenten met deze gegevens te vernietigen tot kleine snippers. Dat is precies waar Reisswolf goed in is.

Europees marktleider

Al vele jaren zijn wij marktleider van Europa en vernietigen we vertrouwelijke documenten van veel bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. Niet alleen bij bedrijven, maar ook bij jou thuis bevindt zich informatie, die je beter kunt laten vernietigen. Wat dacht je van bankafschriften, vertrouwelijke documenten of (thuis)werkgerelateerde documenten?

Veilige vernietigingsservice

Op woensdag 6 oktober kan iedereen, zakelijk of privé, één dag lang gratis gebruikmaken van de veilige vernietigingsservice van Reisswolf op de Nationale Snipperdag. Na vernietiging wordt het papier 100% gerecycled en vindt het zijn weg naar nieuwe grondstof voor gerecycled papier. De opbrengst van die dag wordt volledig gedoneerd aan een goed doel, dat dit jaar de LINDA.Foundation zal zijn.

Wat is Linda.foundation?

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.

Nationale Snipperdag: woensdag 6 oktober

Ook dit jaar organiseren we de Nationale Snipperdag voor Reisswolf regio Zuid op ons terrein aan de Zoggelsestraat 7 in Heesch. Op 6 oktober 2021 staan onze mensen tussen 10.00 en 16.00 uur klaar voor deze inzamelingsactie. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon vrijblijvend langskomen. Na vernietiging ontvang je via e-mail een bewijs hiervan.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.