Reisswolf Nationale Snipperdag

Privégegevens van anderen, zoals adresgegevens, e-mailadressen en telefoonnummers, kun je niet zomaar weggooien bij het oud papier. Volgens de wet- en regelgeving rondom vertrouwelijke gegevens dien je documenten met deze gegevens te vernietigen tot kleine snippers. Dat is precies waar Reisswolf goed in is.

Op woensdag 5 oktober 2022 organiseert Reisswolf de 15de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 en 16:00 uur gratis op verschillende locaties in Nederland inleveren. Denk daarbij aan onder andere bedrijfsadministratie, bankafschriften en persoonsgegevens. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens veilig vernietigd.

Europees marktleider

Al vele jaren zijn wij marktleider van Europa en vernietigen we vertrouwelijke documenten van veel bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. Niet alleen bij bedrijven, maar ook bij jou thuis bevindt zich informatie, die je beter kunt laten vernietigen. Wat dacht je van bankafschriften, vertrouwelijke documenten of (thuis)werkgerelateerde documenten?

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan Stichting Ambulancewens. De stichting vervult laatste wensen voor terminale, immobiele patiënten. Dit doen ze met behulp van 270 medisch geschoolde vrijwilligers. Hoe meer oud papier wordt ingeleverd, des te groter de opbrengst.

Meedoen?

De Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. Hieronder staan de locaties waar mensen hun vertrouwelijke documenten kunnen inleveren.

De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.