WECYCLE INZAMELPUNT

Samen werkt beter! Wij zijn officieel een kosteloos inleverpunt voor Stichting Open geworden. Lever nu je afgedankte apparaten, lampen en draagbare batterijen in bij van Munster Recyclers! Samen met Stichting Open maken we deze circulair. 

Stichting Open geeft invulling aan de wettelijke producentenverantwoordelijkheid voor apparaten, lampen en batterijen. Zij bundelen krachten met inzamel-, sorteer- en recyclepartners en werken samen aan de inzameldoelstelling en circulariteit van de sector. Terugwinnen van grondstoffen en besparen van zo veel mogelijk CO2. Dit willen zij bereiken met een netwerk van duizenden inzamelpunten. 

Vanzelfsprekend sluiten wij ons aan bij dit netwerk van verzamelpunten. Want wij doen niets liever dan kansen aangrijpen om grondstoffen te behouden. Lang leve afval! 

Wil jij jouw afgedankte apparaten, lampen en batterijen inleveren? Kom dan langs bij van Munster en meld je bij onze collega's. Zij zullen je verder helpen. 

Meer informatie over Stichting Open of wil je aansluiten bij het netwerk van inzamelpunten? Check de website www.stichting-open.org 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.