11-10-2021

5000 EUR naar LINDA.Foundation

Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Heesch. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.

Net zoals elk jaar hebben we veel nieuwe, maar ook veel bekende gezichten gezien. We hebben inmiddels een behoorlijke groep mensen die we jaarlijks tijdens de Nationale Snipperdag mogen verwelkomen!

Op onze locatie in Heesch is het ons weer gelukt om een route uit te stippelen voor een snelle en effectieve inzameling van archiefpapier. Wij hebben hiermee ons best gedaan om wachttijden zo kort mogelijk te houden en mensen zo snel mogelijk te helpen.

Opbrengst voor LINDA.Foundation

De inspanningen en verdiensten van alle locaties op die dag zijn dit jaar gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation. De opbrengt is maar liefst € 5000,- geworden!

LINDA.Foundation zal van deze donatie cadeaukaarten à €50 schenken aan gezinnen met kinderen in een financieel benarde positie. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A, zodat deze gezinnen lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.

Is dat niet geweldig?

Wij kijken terug op een gezellige en goed bezochte dag met een mooi resultaat voor het goede doel!

Lees anders ook het blogartikel op LINDA.Foundation over deze actie: https://bit.ly/3aq5bUq 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.