12-12-2019

ALTIJD VOLLE BAK

Papiercontainers legen, precies op het moment dat ze helemaal vol zitten? Zodat klanten nooit stilstand ervaren en wij altijd ritten rijden met een optimale beladingsgraad? Onze persinstallaties met digitaal volmeldsysteem maken het ‘gewoon’ mogelijk.

DE VOORDELEN VAN EEN DIGITAAL VOLMELDSYSTEEM

Veel van onze klanten gebruiken een persinstallatie. Zij zijn hoofdzakelijk actief in logistieke omgevingen, zoals drukkerijen, e-commercemagazijnen of distributiecentra. Dagelijks produceren ze veel papierafval. En doordat ze vaak 24/7 operationeel zijn, kan hun persinstallatie op ieder moment van de dag (of nacht) vol raken. Een uitdaging dus…

Duurzame ophaalrit

Maar we hebben er een oplossing voor. Onze persinstallatie houdt namelijk bij hoeveel afval er wordt aangeboden. Bij een vooraf ingestelde tegendruk op de persstempel verstuurt de installatie een melding, zodat we weten dat hij vol raakt. Vervolgens zorgen we dat we bij de klant zijn, als de installatie tussen 95 en 100 procent vol is. Zo rijden we een efficiënte, duurzame ophaalrit, terwijl klanten tot het laatste moment vooruit kunnen.

Don't call us, we'll call you

Maar er is meer. Bij een foutmelding, bijvoorbeeld door een technische storing of doordat de noodstop is ingedrukt, nemen we zélf contact op met de klant (in plaats van andersom). Dankzij de melding die de installatie verstuurt, weten we vaak zelfs al exact wat er aan de hand is. Dat maakt een monteursbezoek overbodig, waardoor klanten het productieproces direct kunnen hervatten.

Tweerichtingsverkeer

Verder is het systeem in staat tot ‘tweerichtingsverkeer’: de installatie verstuurt niet alleen meldingen, maar kan ze ook ontvangen. Bijvoorbeeld als we de vooraf ingestelde tegendruk willen aanpassen. Zo kunnen we inspelen op (seizoens)pieken en houden we altijd controle, zonder dat klanten er omkijken naar hebben. Een ander voordeel is het waardevolle inzicht dat klanten krijgen via de persrapporten.

Iedereen wint

Met ons volmeldsysteem nemen we klanten veel zorg uit handen en maken we productieprocessen efficiënter. Zo dragen we niet alleen bij aan een optimale dienstverlening, maar ook aan een duurzame inzameling van papierafval. Een mooie win-winsituatie!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.