Feest: verhuizing naar Oss en jubileum

Onze nieuwe aanbouw in Oss is up-and-running, we zijn zo goed als verhuisd van Heesch naar Oss èn we vieren dit jaar ons 85-jarig jubileum. Dat is een goede reden voor feest!

Op vrijdag 22 juli hebben we speciaal voor de medewerkers en relaties van Van Munster Recyclers en Reisswolf Heesch een feest georganiseerd ter ere van de verhuizing en jubileum van ons bedrijf. Bij aankomst op onze locatie in Oss heeft iedereen een route naar de feesttent afgelegd met de nodige entertainment. Tijdens deze wandel hebben we alle processen die wij uitvoeren uitgelegd bij de betreffende machines en met behulp van foto's en video's. Op deze manier hebben onze gasten een mooi beeld gekregen van wat wij als recycler doen. Tijdens een kort officieel programma is samen met de directie van Van Munster Recyclers ingezoemd op het verleden, hoe we er nu voor staan en waar we naartoe willen in de toekomst! Daarna barstte het feest los.

Op zaterdag hebben we onze deuren geopend voor iedereen die geïnteresseerd was in Van Munster Recyclers. Wederom met vermakelijke entertainment langs de route, liep iedereen langs alle facetten van ons bedrijf. Daarna werd er gezellig nagepraat bij de tent onder het genot van een hapje en drankje. Natuurlijk was er ook gedacht aan de kinderen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.