21-09-2020

Gratis vertrouwelijke documenten vernietigen

Reisswolf is dé specialist in opslag en vernietiging van archief, vertrouwelijke documenten en digitale datadragers en verzorgt voor veel bedrijven de productvernietiging. Wij behandelen uw vertrouwelijke gegevens volgens de strengst geldende richtlijnen. Het vernietigde papier zetten wij vervolgens in als grondstof voor de productie van nieuw papier. Dat maakt de cirkel weer rond!

Nationale Snipperdag 7 oktober 2020

Tijdens de Nationale Snipperdag op 7 oktober aanstaande kunnen bedrijven, maar ook particulieren hun oude vertrouwelijke documenten en archieven kosteloos en veilig laten vernietigen.

Reisswolf Heesch heeft besloten de opbrengst van die dag te doneren aan de stichting van ziekenhuis Bernhoven, namelijk Stichting Vrienden van Bernhoven. Dit zal ingezet worden voor het project ‘Beweeg je beter’.  Het doel van de wens 'Beweeg je beter' is het voorkomen van (vermijdbaar) functieverlies bij ouderen (70+) tijdens de ziekenhuisopname in Bernhoven. Door beweegapparatuur te plaatsen in huiskamers, worden mensen gestimuleerd om naar de huiskamers te komen en contacten te leggen met andere patiënten, maar ook om samen te bewegen. Ziek zijn in een ziekenhuis is al vervelend genoeg.

 

Aangepast maatregelen vanwege Covid-19

Tussen 10.00 en 16.00 uur op 7 oktober staan onze mensen klaar bij Reisswolf Heesch aan de Zoggelsestraat 7 in Heesch. Voor ieders veiligheid, vragen wij u om zelf uw vertrouwelijke documenten uit uw auto te halen en op de daarvoor bestemde tafels te plaatsen. Wij deponeren deze vervolgens direct in de special Reisswolf containers. Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon vrijblijvend langskomen. Na vernietiging ontvangt u een bewijs hiervan.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.