15-09-2020

Harm Edens en professor Jan Jonker denken mee over duurzame toekomst bedrijvig Oss

Presentator Harm Edens en hoogleraar duurzaam ondernemen Jan Jonker kwamen op dinsdag 8 september naar Oss. Tijdens een event van Kracht van New Business Oss, spraken zij bij Van Munster Recyclers op Vorstengrafdonk over toekomstbestendig ondernemen in de stad.

Tijdens het twee uur durende programma stond Jonker stil bij zijn nieuwste boek en zijn samenwerking met De Kracht van New Business Oss. Diverse Osse ondernemers, waaronder Harold van Munster kwamen aan het woord. Harm Edens, bekend van Dit was het nieuws, heeft het programma aan elkaar gepraat.

Tijdens deze avond stond de vraag centraal: “Hoe bedrijven in de regio in de toekomst kunnen ondernemen”. En wel op zo'n manier dat ze zelf een centje verdienen én iets goed voor hun omgeving doen. Een uitdaging die er door de pandemie niet makkelijker op is geworden. 

Voor dit evenement is de bedrijfshal omgetoverd tot een ware presentatieruimte, waar containers deel uitmaakte van de sfeer en setting van het evenement.

De aftermovie van dit evenement is te zien via deze link: https://bit.ly/300rjjp 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, actuele ontwikkelingen in de branche en slimme oplossingen voor afvalvraagstukken.

Wees gerust: je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt.